KultRinki -Innostavaa Kulttuuria Savonlinnaan!

Järjestäjä:

Osuuskunta Innostin

Toteutusaika: 2.9.2019-31.10.2020
Toteutusalue: Savonlinnan kaupunkikeskusta
Kokonaiskustannusarvio:

61 830 €

Osoite:

Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna

Sähköposti: kultrinki@gmail.com
kultrinkilogo

Hankkeen kuvaus

KultRinki -Innostavaa Kulttuuria Savonlinnaan! -hanke on jatkumoa Leader -alueilla (Piällysmies ja RaJuPuSu) aiemmin pilotoitua KultRinki -mallia, jossa keskeisinä teemoina ja ydintehtävänä ovat olleet kulttuurin lisäksi myös liikunta ja luonto. Hankkeen tarkoituksena on innostaa ja rohkaista kaupunkilaisia käyttämään paikallisia kulttuuripalveluita, kehittää kulttuurista vapaaehtoistoimintaa, madaltaa osallistumisen kynnyksiä, lisätä yhteisöllistä ryhmätoimintaa, kannustaa kansalaislähtöiseen ideointiin ja vaikuttamiseen sekä tehdä moniammatillista yhteistyötä eri tahojen ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Projektikoordinaattori Riitta Kärkkäinen
p.  044 571 5932

KultRinki kulttuurikumppanit

  • Olavinlinna
  • Muhasaaren Teatteri
  • Riihisaari Saimaan luonto- ja museokeskus
  • Savonlinnan Orkesteri
  • Savonlinnan Kulttuurikellari
  • Savonlinnan Teatteri
  • Teatterimylly

AJANKOHTAISTA

TIEDOTE KOSKIEN KEVÄÄN 2020 TAPAHTUMIA:

Koronavirustilanteen vuoksi olemme tehneet seuraavia muutoksia Asukasloikka Savonlinna -seuraava askel hankkeen toimintaan. Muutokset koskevat päähanketta, tuki- ja tuensiirtohankkeita sekä kaikkia Asukasloikan hankeperheen tapahtumia.

Perumme kaikki asukastapahtumat (mm. Porrastreenit, naisten kylpyillan, romanitapahtumasarjan) huhtikuun loppuun asti. Nämä siirretään tilanteen selkiydyttyä myöhemmin ilmoitettuihin aikoihin.

KultRinkiKimppa pähkinänkuoressa
Voit liittyä ryhmään ilman ennakkoilmoittautumista, katsomme/kuuntelemme kimpassa esityksen/konsertin ja ns. jälkiporinat voimme pitää esityksen jälkeen, mikäli ryhmällä kiinnostusta.
Tervetuloa mukaan!